Kjartan – 12 år

Kjartan – 12 år


Reference Description

Min søn Kjartan på 12 år har været i gang med et træningsforløb hos Malene på hendes samsynsklinik.

Vi valgte at prøve dette forløb, da min søn havde vanskeligheder med koncentrationen i skolen, han trivedes ikke og havde svært ved at følge med rent fagligt. Han havde specielt svært ved at læse og skrive pænt.

Han var også motorisk urolig og havde svært ved at sidde stille på sin stol i længere tid af gangen. Han har altid arbejdet meget hårdt for at lære det samme som sine klassekammerater. At lave lektier endte tit i at vi blev uvenner. Han havde ingen tro på at han kunne noget og gav derfor alt for let op.

Det har været en periode på ca. 7 måneder, hvor vi ca. hver 14. dag har været på klinikken og i den mellemliggende tid har lavet 4-6 øvelser dagligt.

Det kræver planlægning og overskud i familien, når man går gennem dette forløb. Selvfølgelig har der været gode dage og dårlige dage. Det var “op af bakke” at træne på de dårlige dage, hvor han var blevet for træt eller ikke kunne koncentrere sig. Men med en god portion tålmodighed, så lykkedes det.

Jeg har nu fået en mere harmonisk dreng efter træningsforløbet – han har fået mere kontrol over sin krop, og jeg fornemmer at det har givet ham en masse motorisk ballast.

Hvor jeg førhen måtte sidde og hjælpe ham med alle hans lektier, så laver han nu lektierne selv. Han læser meget bedre og er ved at komme efter det med stavningen. Hvor han førhen måtte læse alting højt for at forstå det han læste, så læser han nu indenad. Han er i stand til at holde koncentrationen betydelig længere.

Lysten til skolen er langt større, og troen på at ham selv er vokset. Han trives meget bedre både med det faglige og med sine kammerater.

Så træningsforløbet har helt klart haft en positiv indvirkning på min søn.

Jeg vil varmt anbefale andre forældre, at investere den tid i deres børn, som det tager at gå gennem dette træningsforløb. Det er en uvurderlig investering i deres fremtid.

Kjartan12 år