Elias – 8 år

Elias – 8 år


Reference Description

Vores søn Elias på nu 8 år, har altid haft en del udfordringer med mange ting.

Han havde feks svært ved at koncentrere sig om læsning, gned øjnene og kunne ikke fokusere og det virkede meget uoverkommeligt for ham at skulle læse.

I skolen havde han svært ved at koncentrer sig og følge med, da han hurtigt blev distraheret af de andre børn i klassen og hvis der feks. foregik noget ude i skolegården, blev han ligeledes distraheret.Han vendte igen og igen bogstaver og tal den forkerte vej.

Motorisk har han ligeledes også haft mange udfordringer. Gribe en bold kunne han sjældent, at lære og cykle havde vi trænet med ham siden han var 5 og det lykkes bare ikke! Når han spiste havde han ofte mad siddende i hele ansigtet bagefter og kræsen var han også og mange forskellige madvarer kunne han slet ikke holde ud at have i munden.

Der var generelt mange ting og meget mere end det beskrevet som Elias havde problemer med.

Tja… børn er forskellige, men alligevel var det, som om der var et eller andet, men HVAD var svært at sætte en finger på!

Indtil jeg en dag hørte fra en bekendt om samsynstræning. Hendes søn havde nogle af de samme udfordringer og havde været i forløb hos Malene og kunne klart anbefale det.

Herefter startede Elias i forløb hos Malene. Et forløb på ca. 5 mdr forandrede en masse for Elias. Malene er et skønt, nærværende menneske som Elias hurtigt fik god kemi med.

Efter nogle måneders træning begyndte det et gå bedre og bedre med Elias og hans læsning. Og da vi skulle forsøge at få ham lært at cykle, var det næsten ikke til at tro, da han nærmest bare satte sig op og cyklede. Alle de mange problematikker Elias havde haft, forsvandt jo længere ind i træningsforløbet, hos Malene, vi kom.

Nu spiser han langt mere forskelligt mad og er slet ikke så angst for at smage nye ting. Han er rykket helt enormt i læsning. Koncentrationen er klart blevet bedre. Han kan sjippe, kaste bold og gribe. Hælde op i en kop uden at hælde ved siden af. Spise uden at have mad alle vegne. Ja og meget meget mere.

Det har givet Elias et boost på selvtilliden over alt det han pludselig lykkes med, og vi som forældre er meget taknemmelige for Malenes dygtige viden og ekspertise på hele området omkring samsyn, motorik mm. Både tid og penge er givet så godt ud hos Malene.

Elias8 år